lördag 11 februari 2012


Ibland när två människor möts händer det att det uppstår en slags magi. Det är svårt att beskriva i efterhand hur det kändes och vad som egentligen hände. Inköpsmötet med Elina på turQuoise kom att handla om så mycket mer än inköp, kläder & mode. Det blev ett själamöte.
Vi är två känsliga människor som går en lärorik tid till mötes. Vi går på nitar men vi hittar nya vägar. Vi är viljestarka, drivande, kraftfulla, kan tänja oss till otroliga ytterligheter, vi söker bekräftelse, dras till nya utmaningar, tvingas ompröva våra beslut, lär och lär om, är svaga och starka på samma gång. Vi driver både ett företag, har en stor passion för det vi gör och en stark energi inom oss. Det är fantastiskt att få uppleva såna stunder av möten som ger livet nya dimensioner. LOVE is all you need - låter fjolligt men så är det faktiskt.

Ta hand om dej Elina. En stor varm och innerlig KRAM. Lycka till med allt som sker och vi ses snart igen. Låt oss hoppas att vi kan realisera åtminstone hälften av det vi tänker.

1 kommentar:

  1. Ann-Sofie! Ibland i livet så behövs inga ord, man bara vet ! Eller å andra sidan - när man börjar prata, så tar det bara inte slut! RENA LYCKAN ATT VARA MED DIG ANN-SOFIE, varje sekund, jobb eller livet, det spelar mindre roll! Vilken energi, vilken inspiration, ja- det är magi faktiskt! Jag är så lycklig över detta själamöte och Ann-Sofie, vi kommer att åstadkomma inte bara hälften av det vi drömmer utan så mycket mer - det bara vet man! <3 Ta hand om dig Ann-Sofie och TACK för att ditt möte hos mig var bokad just DEN RÄTTA STUNDEN I LIVET !!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera