söndag 9 september 2012

 
I veckan har vi fått mycket varor...ojojoj. Det ena paketet efter det andra. Stora och spännande med massa fina mustiga, mumsiga, läckra och fantastika saker i. Problemet är att hinna packa upp alla lådor. Lagret blir snabbt överfyllt, det går knappt att komma in där vissa dagar. Men september är en sån här månad, höstens största leverans månad. Det är kul men samtidigt stressigt. Man vill så mycket och dygnets ynka 24timmar räcker inte till, även om man tokjobbar 16 timmar av dessa. Nåja det är ju positivt att man har att göra så jag är tacksam för att dagarna är välfyllda.
 
                                 
HIMALAYA började vi sälja för ett år sen och det blev snabbt en favorit för många. De har alltid så fina färger i sina kollektioner, både tyg och stickat. Mycket är producerat i Himalaya av ortsbefolkningen, t.ex.koftan JERICA på bilden ovan är handstickad av kvinnor i bergen. Den är så fin, i silke, nätt och luftig. Vi har den i 3 färger; rosa, lime och röd, pris 1299 kr. Den rosa klänningen MARTA som sitter under (även den på bilden ovan) är i tunn fin merinoull, bara godkänd och plockad enligt alla riktlinjer (!!!). Superfin lite ledig modell med 2 rymliga fickor och ärmlös så man kan ha valfri top under, pris 999 kr. Den finns även i olivgrönt och petrol.


Tröjan MONI hann inte sitta länge på skyltdockan innan den åkte av :) Vi har inte många av varje modell så det tar snabbt slut. Tunn härlig ull/bomullsblandning, pris 999 kr.
 
Och denna kofta MAYA är ju också bara helt fantastisk!!! Man behöver kanppt förklara ni ser ju själva.....så fint mönster och vilka färger....
 
....och vilka detaljer!!!!
Endast i denna färgkombination och endast ett fåtal, pris 2199 kr.
 
Det här var några av de styles vi fått från HIMALAYA.
Kom in och kika på de andra.

2 kommentarer:

  1. Så härligt blir sugen måste ta mig en tur
    till Luleå snart!
    Ulla L.

    SvaraRadera
  2. Ja Ulla det tycker jag du ska göra :)

    SvaraRadera